O sa iau un prezervativ să-l frec de raclă, să nu se mai rupă niciodată!

O sa iau un prezervativ să-l frec de raclă, să nu se mai rupă niciodată!

Dumnezeu a creat cerul și pământul, oamenii și animalele. De atunci, El stă în raiul lui pe un tron de aur și ce face? A, ce face Dumnezeu toată ziua???

Un preot mi-a spus, odată, că Dumnezeu nu are timp să se aplece asupra tuturor și că nu trebuie să-l condamnăm pentru toate relele ce ni se întâmplă. De ce nu are timp? Cu ce se ocupă? Să-și pună ceasul mai devreme!

” Petre, tată, mâine să mă trezești mai devreme, că l-a lovit beleaua pe unul din România”. Da’ nu, el nu are timp. El are lucruri mult mai importante de făcut.
Poate mai face o lume de proști pe undeva care să aprindă lumânari la vii și la morți. Lumânarea polivalentă. Pentru vii, pentru morți, pentru nuntă sau botez, aceeași lumanare. N-ai cum să ratezi.

Apoi, mori și ajungi și tu la dreapta Tatãlui. Cei vii, rămași jos, sunt convinși că stai și îi urmărești toată ziua. Ce altceva să ai de făcut?!

” Al cui ești tu, taică?”, te întreabă Dumnezeu. ” Al lui Popescu, să traiți.”
” Eu nu prea am timp, dar vezi tu ce fac ai tăi toată ziua.”

Moșul are tactică. Predă responsabilitățile. Tu nu-ți permiți să comentezi. Ești mulțumit că te-a angajat fără CV și fără experiență. Putea să te dea pe undeva pe la la wc-uri. Cu posibilitatea de promovare. Să sortezi acatistele sau să numeri mătaniile păcătoșilor.

Un fel de organigramă într-o instituție de bugetari. Directorii o freacă aiurea. Ce face Iisus, ce face Maria, ce fac Apostolii? Nimic. Stau și miros mir.

Cred că Iisus e un gras . De cât timp trebuia să mai vină în inspecție? În 1900, în 2000, în 2012. L-a văzut cineva? Nu. Nici tac-su’ nu îl mai urnește din birou. Omul s-a buhait de atâta zăcut pe scaun. Lumea donează, banii vin, oamenii se înmulțesc. Carne de tun.

Sau poate doar noi considerăm că păcătuim atât de grav și merităm să vină el să ne salveze. Poate că Dumnezeu a și uitat ce a scris pe plăcuțele alea. ” Idioții aștia chiar m-au luat în serios.”

” Magdo, i-a sună-l pe Decazutu’ să vedem dacă știe care sunt la mine și care sunt la el.”

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *