Nu te duce la shopping cu nevasta!

Nu te duce la shopping cu nevasta!

Femeile își doresc un prieten gay. De fiecare dată, ți-o zic cu un fel de regret în priviri. Mai ales când ești cu ele la cumpărături și te văd plictisit, nerăbdător.

“Dacă aveam un prieten gay, mă sfatuiam și eu cu cineva. Ei sunt mereu la curent cu ce se poartă și se pricep la haine. Tu nici măcar nu vezi când mă tund”.
Este incredibil cum ajungi să te cerți cu iubita de la un gay.

De ce nu și-ar dori să iasă cu prietenele ei la cumpărături? “De ce n-ai ieșit cu ele? De ce mă târăști pe mine prin toate magazinele?”.

” Pentru că ele nu au stil și mă urăsc!”.

Dacă întrebi orice femeie, ea știe cel mai bine să se îmbrace. Celelalte, în viziunea ei, sunt lipsite de stil. Și atunci, te obligă să mergi cu ele la shopping.
După ce vezi 20 de obiecte, nu mai înțelegi nimic. La fel ca gustul mâncării, încerci multe sortimente și nu mai ești capabil să distingi aromele.

Oricum, nu ține cont de părerea ta. Dacă îți place ceva, ea cumpără opusul. Tu ești acolo doar să cari bagajele și în calitatete de țap ispașitor. Niciodată nu cumpără ce trebuie din cauza ta. ” Pentru că m-ai grăbit.” “Dar n-am făcut nimic. Am stat inert”. “Te-am simțit agitat. Dacă aveam un prieten gay, aș fi avut cu cine să mă sfătuiesc.”

Dar noi, dacă am fi avut o prietenă gay, oare la ce ne-ar fi ajutat? Ce sfaturi am putea să-i cerem?

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *