Despre mine

Richard Zamfirache este numele meu, un fost actor, poate, un fel de pseudo-jurnalist, un movies producer, cumva dar sigur călător profesionist pe multe alte drumuri nefinalizate.

Scurt pe doi, om pentru puțini, persoană pentru mulți.

Despre România Fără Gură

“România fără Gură” este un proiect care a început pe Facebook dar care a trebuit să devină blogul, site-ul de faţă pentru a mima ceva mai mult independenţa dar mai ales libertatea de opinie.

Candva, am fost impresionat de ideea serialului Seindfeld, să faci lumea să se simtă bine fără ai oferi un subiect de nișă. Viața este cea mai bună comedie.

Pă persoană fizică sunt prea mic pentru a fi luat în seamă de Facebook sau eventual respectat şi clar sunt prea modest pentru a nu fi mai inteligent decât cei care nu au argumente.

 

Practic, pagina “România fără gură” trece “pă” persoană fizică. Plătim blog și renunțăm la pomană.

Prea mic pentru a fi luat în seamă de Facebook, prea modest pentru a nu fi mai inteligent decăt cei care nu au argumente. Contestă-mă, înjură-mă, dar nu te ascunde. Fii bărbat, chiar dacă nu ești obișnuit. Cheamă-mă afară , dar nu te ascunde în spatele unei gume de șters.

Pagina “România fără gură” a fost ștersă de cenzorii Facebook, de câteva ori, la atenționările anonime ale celor fără raționamente reale.
A fost prima oară când am reușit să conving 12k de oameni că nu sunt eu. Și ei s-au indignat.
Cenzura și imposibilitatea de a argumenta este una dintre cele mai mari frustrări pe care le poți trai.

Chiar și cu pagina personală ( Richard Emanuel) am fost pus în tribune pentru ceva zile. La cererea anonimilor fioroși, Facebook te transformă în spectator al inepților. Te pune în cârje, fără să-ți scrie pe gips.

Pas cu pas,o să republic absolut toate materialele, fără pseudonime, fără metafore. #România fără gură este Richard Zamfirache.

Mulțumim tuturor minorităților care, neavând argumente, preferă să scuipe.
Exact ce spuneam mai devreme. Manelele și flegmele de pe trotuar nu le poți șterge.
Dacă Isus avea Facebook toate babele dădeau Ador. Mie mai aveau puțin si îmi luau și adidașii din picioare.
Dreptul seniorului, îți futem ideile.
Sper să avem o prietenia îndelungată.

Primeste articolele pe email!